Viceprimarul USR Florin Cocargeanu, eliberat din funcție, în urma votului din Consiliul Local!

1
409

Viceprimarul USR Florin Cocargeanu a fost eliberat din funcție, în urma votului consilierilor locali constănțeni. Proiectul revocării a fost inițiat de primarul Constanței, Vergil Chițac. Acesta i-a retras atribuțiile viceprimarului USR, în luna martie a.c.

Reamintim că Florin Cocargeanu a precizat, recent, pentru Focus Press, că se lucrează la acțiunea în instanță împotriva deciziei primarului Constanței.

Proiectul a fost adoptat cu 19 voturi „pentru” și șapte 7 împotrivă.

La acest proiect de hotărâre au fost mai multe contre între PSD și USR.

Costin Răsăuțeanu, liderul consilierilor locali PSD Constanța: Orașul este lăsat de izbeliște, cu șantiere care nu se mai termină niciodată, prost gestionate și prin incompetența viceprimarului „nu știu”, de la USR, adică dumneavoastră.

Constănțenii s-au săturat de ipocrizia în care vă aflați de ceva timp și de certurile între PNL și USR. Nu ați avut niciodată maturitatea necesară.

Trebuie să vă asumați eșecul lamntabil și blocajul pe care l-ați creat în acest oraș. Ați votat împreună cu PNL proiecte pe care nici măcar nu le-ați citit (…) Ar fi trebuit să comunicați mai bine cu colegii dumneavoastră și să nu votați regulamente aberante (…) sunteți bun doar la dat din gură.

Trebuia să puneți osul la treabă, nu să vă plângeți! Ne-am convins de ce a fost în stare această alianță de dreapta, un eșec total.

Grupul PSD va vota pentru proiectul de eliberare din funcție”.

Viceprimarul USR Florin Cocargeanu:

O să îi răspund viceprimarului „nu am existat patru ani de zile” (…) să ne aducem aminte cine a votat împreună cu PNL regulamentul din peninsulă (…) Cum a votat domnul Răsăuțeanu după ce s-a bătut cu pumnii în piață că va vota împotrivă”.

Au început atacurile între liderul consilierilor locali PSD Constanța, Costin Răsăuțeanu și cei de la USR Constanța.

„Vorbim de incompetență de fapt”, a spus Răsăuțeanu.

Cocargeanu susține că eliberarea din funcție trebuie susținută temeinic.

Consiliul Local nu este în subordinea primarului ca să îmi spună cineva cum să votez”, a transmis viceprimarul USR.

Mi se spune mie că pun în pericol fondurile europene când pe unul dintre proiecte deja s-au pierdut fondurile”, a mai spus acesta.

PSD nu va propune niciun viceprimar și nu va susține proiectele PNL decât dacă sunt în interesul constănțenilor”, a spus Daniel Georgescu, consilier local PSD.

Rezultat vot: 19 voturi „pentru” și șapte împotrivă, adoptat.

Petruț IACOB

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.