AUR a cerut suspendarea carantinei pentru localitatea Lumina

0
620

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) – filiala Constanța, a atacat în instanță măsura carantinării localității Lumina. Solicitarea a fost înregistrat luna trecută. Totodată, aceeași formațiune a cerut, luna trecută, și anulareamăsurii carantinării municipiului Constanța.

Pe rolul secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța a fost înregistrată acțiunea partidului AUR privind “suspendare executare act administrativ OBLIGARE EMITERE AC HCJ NR 75/20.11.2020”, în contradictoriu cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța, prin prefectul județului Constanța. De remarcat că tot în calitate de reclamant, în această cauză, figurează și Viorel Dumitru Focșa, candidat pentru Camera Deputaților din partea AUR.

 Hotărârea Comitetului Județean cu nr. 75 din 20 noiembrie a.c. se referă la crantinarea localității Lumina, începând cu data de 21 noiembrie. Reprezentanții partidului AUR au cerut, practic, judecătorilor, să suspende această măsură de carantinare a localității. Solicitarea a fost depusă pe data de 23 noiembrie, la scurt timp de la intrarea în vigoare a restricțiilor impuse.

Doar că instanța nu a putut analiza imediat solicitarea, primul termen de judecată a acesteia fiind stabilit pentru miercuri, 2 decembrie, însă instanța a amânat cauza pentru data de 9 decembrie, întrucât părțile nu s-au prezentat la termen, constantându-se lipsa de procedură.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.