Autoritățile din Constanța au făcut demersuri pentru modificarea adresei Centrului de vaccinare de la Spitalul Militar în platforma națională

0
241
Foto-arhivă

Autoritățile din Constanța au făcut demersuri pentru modificarea adresei Centrului de vaccinare de la Spitalul Militar în platforma națională și dau asigurări că problema va fi remediată în scurt timp. Facem precizarea că mai mulți constănțeni au fost programați pentru vaccinare la o adresă greșită.

Din cauza unei inadvertențe tehnice, în platforma de programare pentru vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, cei care au primit confirmare de programare pe e-mail au fost informați că se vor vaccina pe Bulevardul Mamaia 96. Pentru o informare corectă și pentru evitarea unor situații neplăcute, facem următoarea mențiune: centrul de vaccinare este la Sistemul Militar Modular de Izolare şi Tratament (SMMIT) de pe Stadionul Portul, lângă spitalul CF Port (Bulevardul 1 Mai 3-5). Începând de vineri s-au făcut demersuri pentru modificarea adresei centrului în platforma națională dedicată programării pentru vaccinare. Problema va fi remediată în scurt timp”, au anunțat autoritățile constănțene.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.