VIDEO. Atenție, constănțeni! Vaccinarea anti-COVID se face la Spitalul Modular de pe Stadionul Portul, nu la Spitalul Militar

0
4413

Spitalul Militar de Urgență „Alexandru Gafencu“ din Constanța este Centru Regional de vaccinare împotriva COVID-19. Directorul Direcției de Sănătate din Constanța a dorit să transmită persoanelor care și-au făcut programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19, că trebuie să se prezinte la Stadionul Portul, unde este Spitalul Militar Modular.

Constănțenii care se înscriu pe platforma națională de programare pentru vaccinare împotriva COVID-19, pentru a fi vaccinați în etapa a II-a, sunt îndrumați greșit. Deși pe fișa de programare este trecută adresa Spitalului Militar, ei trebuie să se prezinte la centrul de vaccinare de la Spitalul Militar Modular, de pe Stadionul Portul.

„Persoanele care și-au făcut programare la spitalul SMMIT, dacă se vor uita pe fișa de programare, care le-a fost transmisă pe e-mail, vor observa că adresa spitalului este trecută B-dul Mamaia. Vă anunț că centrul de vaccinare de la Spitalul Militar este pe Stadionul Port, deci la Spitalul Modular. Vă rog să nu vă supărați și să știți ca să nu vă duceți la adresa din fișa de programare“, a declarat ec. Cristina Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică a Județului Constanța.

Astfel, din cauza unei inadvertențe tehnice, în platforma de programare pentru vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, cei care au primit confirmare de programare pe e-mail au fost informați că se vor vaccina pe Bulevardul Mamaia nr. 96, la Spitalul Militar. Dar centrul de vaccinare este la Sistemul Militar Modular de Izolare şi Tratament (SMMIT) de pe Stadionul Portul, lângă Spitalul CF Port (Bulevardul 1 Mai nr. 3-5).

Potrivit D.S.P. Constanța, începând de vineri, s-au făcut demersuri pentru modificarea adresei centrului în platforma națională dedicată programării pentru vaccinare. Problema va fi remediată în scurt timp.

Pentru luni, 18.01.2021, 480 de constănțeni s-au programat pentru vaccinare anti COVID. Reamintim că la începutul etapei a II-a, se pot vaccina doar persoane cu vârste de peste 65 de ani și bolnavii cronici.

Alexandra VASILE, Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.