Directorul DSP, despre primul rapel din Constanța: „Sunt multe persoane care nu s-au vaccinat în prima fază din varii motive, dar acum și-au dorit să îl facă“

0
692
Ec. Cristina Schipor, directorul DSP Constanța

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Constanța, ec. Cristina Schipor, a fost prezent duminică, 17 decembrie a.c., la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase acolo unde a început primul rapel a vaccinului anti-COVID.

„Ne bucurăm că suntem la Spitalul de Boli Infecțioase, primul rapel care se face la noi în județ. Așa cum știm, după o perioadă de circa zece zile, persoanele care și-au făcut a doua doză de vaccin devin imune.Cu 260 de doze am aprovizionat Spitalul de Boli Infecțioase, exact persoanele care au fost în faza 0. Sunt multe persoane care nu s-au vaccinat în prima fază din varii motive, au avut COVID și nu trecuse perioada de două săptămâni să se poată vaccina ori poate nu au fost ferm convinse că vor să o facă, dar acum și-au dorit să îl facă. Ei vor merge la Spitalul Județean, acolo unde se va vaccina personalul medical, până la sfârșitul lunii“, a precizat ec. Cristina Schipor, directorul DSP Constanța.

Alexandra VASILE

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.