Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

0
43

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Germania, aflat in posesia unui cetățean român. Miercuri, 30 iunie a.c., acţionând în baza unor informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competenţă.

Astfel, pe raza localităţii Cuza Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au identificat un autoturism, marca Audi, model A8, de culoare neagra, având montate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu românesc.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră  au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind semnalat bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în data de 08.04.2021.

La cercetări, deţinătorul autoturismului a prezentat un contract de vânzare-cumpărare faţă de care există suspiciuni privind autenticitatea, iar lucrătorii noştri continuă cercetările privind acest aspect.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 31.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, si fals în înscrisuri sub semnatura privată, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.