Tratament nou în Constanța, disponibil în premieră la Mrini Eye Hospital: IPL, cel mai eficient mod de a trata ochiul uscat!

0
233

Tratament nou în Constanța, disponibil în premieră la Mrini Eye Hospital. IPL (Lumina intens pulsată) este cel mai eficient mod de a trata ochiul uscat din cauza disfunctiei glandei Meibomian. Potrivit studiilor efectuate, tratamentul cu IPL imbunătățește calitatea lacrimii, dar și simptomele apărute.

Cum funcționează IPL?

Glandele meibomiene din pleoape produc o substanță uleioasă care impiedică evaporarea lacrimilor. MGD apare atunci când glandele meibomiene sunt obstrucționate sau inflamate. Lumina intens pulsată reușește să închidă vasele dilatate. IPL deschide, de asemenea, glandele meibomiene și lichidează uleiul din glande.

Rezultate

Majoritatea pacienților observă o îmbunătățire după doar câteva ore de la primul tratament. Totuși, în funcție de gravitate, pot fi necesare până la patru ședințe. După a treia sau a patra ședința de terapia cu IPL, nu vor mai fi necesare și alte tratamente.

Am fost eu însumi pacient (chiar primul) al acestui tratament cu IPL, efectuat de sora mea, dr. Mrini Lamia și a fost super”, susține dr. Hicham Mrini.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.