Autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de polițiștii constănțeni

0
135
Mașina furată, recuperată de polițiștii de frontieră. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Grupul de Nave Constanța au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Norvegia, care era condus de un cetăţean român.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, pe raza localității Constanța, a fost identificat un autoturism care aparţinea unui cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor suplimentare, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de către autorităţile din Norvegia în luna ianuarie 2021.

Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport se află în atenţia autorităților.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 47.000 de lei, va fi indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.