Chef de chef cu preoți, de 8 Martie, într-un restaurant: le-au spus polițiștilor că tocmai sfințeau o masă

2
3793
Imagine cu rol ilustrativ

Un grup de preoți, în frunte cu protopopul de Bârlad au fost surprinși de polițiști, în timp ce chefuiau în seara de 8 Martie, într-un restaurant din Bârlad. Oficial, aceștia au motivat că sfințeau o masă.

Văzând că mai mulți preoți au intrat în restaurantul Royal din Bârlad, oamenii au sunat la 112, reclamând că preoții și patronii de la Royal nu respectă  interdicțiile date de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui. La sosirea polițiștilor, în local se afla protopopul de Bârlad, Vasile Lăiu, împreună cu 6 preoți. Aceștia au fost solicitați de patronii  localului pentru a sfinți noul mobilier, deși potrivit noilor reglementări sunt interzise activitățile în interiorul restaurantelor în acest oraș.

Ce spun polițiștii

În cursul zilei de astăzi, 8 martie, începând cu ora 20:10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au sistat derularea unui eveniment privat, organizat într-un restaurant, amplasat pe strada Primăverii, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, cu participarea unui număr de 9 persoane.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii și jandarmii care au descins la fața locului au aplicat față de administratorul localului dar și față de participanții identificați un număr de 10 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 6.500 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

D.A.

2 COMENTARII

  1. La protoieria Mangalia au fost mai șmecheri. Au petrecut mai ascuns într-o cramă și nu i-a deranjat nimeni. Și a zis jale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.