Avalanșă de șoferi „îndrăgostiți“ de alcool pe șoselele din județul Tulcea

0
124
Polițiștii au verificat dacă șoferii au consumat băuturi alcoolice. FOTO Cătălin SCHIPOR

În weekend-ul îndrăgostiților, polițiștii tulceni au depistat în trafic mai mulți indivizi care au înșelat șoferia cu alcoolul. S-a lăsat cu despărțiri între șoferi și permisele de conducere, urmând ca instanța de judecată să stabilească dacă vor mai fi sau nu împreună și în ce condiții.

În cursul zilei de 12 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Babadag, în timp ce conducea un auto pe raza localității Babadag, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. A doua zi, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Măcin, în timp ce conducea un auto pe strada Alexandru cel Bun, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Chiar de ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Isaccea au depistat un bărbat de 32 de ani, din Isaccea, în timp ce conducea un auto pe strada 1 Decembrie, din localitate fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceiași zi, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 28 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Dianei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.