Avarie RAJA pe bulevardul Tomis. Traficul a fost restricționat

0
117
Avarie RAJA, foto: arhivă

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția bulevardul Tomis cu strada Soveja, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bulevardul Tomis pe o porțiune de 10 m, cu sensul de mers către zona Dacia și primele două benzi de circulație de pe str. Soveja pe o porțiune de 50 m, cu sensul de mers dinspre strada B. P.  Hașdeu către bulevardul Al. Lăpușneanu, astăzi – 19 februarie 2021, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală. Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, transmit reprezentanții RAJA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.