Aveţi grijă pe cine ajutaţi! O femeie din Constanţa a oferit unei familii amărâte cheile de la casă şi bani, dar s-a trezit că e bătaie de joc

0
13280
Femeia cu 4 copii care a cerut ajutor / sursa foto: Facebook

Grijă mare pe cine ajutaţi, să nu se ajungă la scandal! Un apel umanitar lansat pe Facebook de o femeie cu 4 copii, care susţinea că bărbatul a rămas fără muncă şi proprietarul unde locuiesc cu chirie îi aruncă în stradă, a mobilizat întreaga comunitate de mămici din Constanţa! Au fost lăsate numerele de telefon ale familiei cu probleme şi au început să fie donaţi bani şi lucruri, de dragul copiilor.

O femeie a sărit chiar cu un sprijin neaşteptat: le-a oferit celor 6 oportunitatea de a locui într-o casă bătrânească pe care respectiva, Adina D. o deţine la Fântânele, plus bani, să aibă o perioadă. Numai că, surpriză! Familia care cerea ajutor a găsit o casă de închiriat la Agigea, cu 200 de euro pe lună, şi dusă a fost! Situaţia nu a fost primită tocmai bine de Adina D., femeia susţinând că nu aşa se procedează când ţi se oferă o mână de ajutor! “Am oferit o casă bătrânească unei familii cu 4 copii. Sufletul de mamă nu m-a lasat să stau indiferentă, nu este un palat, dar omul când are chef de muncă şi este necăjit sfinţeşte locul. Am făcut piaţa de 190 de lei pentru copii, i-am oferit 600 lei pentru transport. Am luat de la gura copiilor mei să bag benzină să ajung la ţară şi să-i dau cheile. Am riscat amenzi cu starea de urgenţă etc. Mi s-a părut suspect când am întrebat dacă s-a mutat, că domnul a zis că a postat pe grupuri pentru ajutor şi mai durează… Iar azi să aflu că nu se mai mută. A să merg să schimb lacăte şi să opresc lumina la casă. Vreau să trag un semnal de alarmă: aveţi grijă pe cine ajutaţi, e plină lumea de speculanţi care bagă soţia la înaintare! Şi încă ceva: dacă vrei să ai, trebuie să munceşti, nu să stai cu mâna întinsă şi cu pachetul de ţigări în buzunar, iar copilului să nu îţi permiţi să îi iei o cutie de lapte”, a comentat Adina, pe bună dreptate supărată, în condiţiile în care a înmânat cheile de la casă respectivei familii, iar aceasta nu s-a sinchisit măcar să i le înapoieze şi să o anunţe că nu mai doreşte cazarea gratuită!

Imagine din casa oferită gratuit de Adina D.

Pe grupul de Facebook al mămicilor s-a iscat o adevărată polemică pe acest subiect, totul culminând când cea care cerea ajutor, femeia cu 4 copii, care se plângea că acum soţul nu are de muncă şi nu mai au bani, a comentat: “De ce nu postaţi poze cu camerele în care era tot tavanu picat… Poze în care era peretele şi toată tencuiala în pat. Noi am ales să plătim 200 de euro chirie, dar să avem siguranţă şi condiţii pentru copii”, a spus Mihaela Laurenţiu. Evident, alte femei i-au replicat: “Puteai să anunţi că nu mai vrei şi să dai înapoi cheia de la casă, nu te obliga nimeni să accepţi dacă nu îţi conveneau condiţiile”.

Iată şi postarea prin care Mihaela Laurenţiu cerea ajutor, iar restul concluziilor le trageţi voi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.