Avocat constănțean bătut, înjunghiat și tâlhărit în propria casă

1
18200
Foto cu rol ilustrativ

Un avocat constănțean a fost agresat și înjunghiat în propria casă de doi indivizi care i-au sustras o sumă de bani și obiecte de valoare. După două săptămâni, suspecții de comiterea faptei au fost identificați și reținuți.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 1 spre 2 decembrie, doi indivizi în vârstă de 22 și respectiv 26 de ani, ar fi pătruns în locuința lui Florin Malache, iar prin exercitarea de acte de violență și amenințare cu un corp tăietor-înțepător, ar fi sustras suma de 110 lei și 2 ceasuri, prejudiciul fiind în valoare de aproximativ 31.000 de lei.

În cursul zilei de 22 decembrie, polițiștii au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Lumina, respectiv a municipiului Medgidia, ocazie cu care au fost recuperate cele 2 ceasuri sustrase, urmând a fi predate persoanei vătămate.

Cei doi au fost reținuti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 23 decembrie să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

C.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.