Bacalaureat 2020, sesiunea august-septembrie: un singur candidat din Constanţa a obţinut media peste 9!

0
162
Sursa foto: capital.ro

Rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului naţional de bacalaureat 2020, după soluţionarea contestaţiilor, la nivelul judeţului Constanţa, este de 33,10%.

Prin urmare, 426 de candidaţi au promovat examenul în această sesiune: 363 (medii între 6-6,99), 56 (medii între 7-7,99), 6 (medii între 8-8,99) şi un candidat cu media peste 9. Media 9,46 a fost obținută de către un elev de la Liceul Teoretic „Decebal“, specializarea Filologie. Dintre aceştia, 301 de candidaţi provin din promoţia curentă, iar 125 de candidaţi provin din promoţiile anterioare. Menţionăm că în sesiunea august-septembrie au fost depuse 435 de contestaţii.

Precizăm că media minimă de promovare a examenului este 6 (şase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci). Procentul de promovare este calculat din totalul candidaţilor prezenţi, incluzând în această categorie şi candidaţii eliminaţi. Rezultatele finale au fost afişate sâmbătă, 5 septembrie, la ora 10:00, în centrele de examen şi pe pagina web dedicată. La fel ca în prima sesiune, rezultatele pot fi accesate în baza unui cod furnizat fiecărui candidat, datele personale fiind anonimizate, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD). Reamintim că rata de promovare generată de rezultatele iniţiale a fost de 30,69%.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.