Bărbat arestat după ce a agresat doi agenți de poliție în stația CF Constanța

0
174
Imagine cu rol ilustrativ

La data de 02.06.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului T.A., în vârstă de 36 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 din CP rap. la art. 193 alin. 2 CP, cu aplic. art. 38 alin. 1 din CP.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele: la data de 01.06.2021, în jurul orei 11.00, inculpatul a agresat fizic agenţii de poliţie C.R.M şi P.M.B, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, după ce aceştia l-au sancționat contravențional, întrucât a fost depistat consumând băuturi alcoolice în incinta stației CF Constanța. Persoana vătămată P.M.B. a suferit leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale, iar persoana vătămată C.R.M. a suferit leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul T.A. Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.