Bătrân de 68 de ani, arestat pentru agresiune sexuală: a pipăit și simulat un act sexual cu o fetiță de 9 ani, la Năvodari

0
1521
Foto-arhivă

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului T.G, în vârstă de 68 ani, fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 şi alin. 2 lit. c C.pen.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:

 În data de 30.05.2021, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în dormitorul casei situate în oraşul Năvodari, a atins persoana vătămată minoră, în vârstă de 9 ani, cu palmele pe coapse, fund şi zona înghinală, apoi a întins-o pe pat, pe spate, şi s-a întins peste ea, cu partea frontală a corpului, mişcându-şi zona bazinului şi simulând un raport sexual.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari,sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpat.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.