Bărbat bătut de o conducătoare auto și soțul acesteia în urma unui accident rutier

0
366
Jandarmii gălățeni au intervenit în urma apelului 112. FOTO IJJ Galați

O tamponare s-a transformat într-o bătaie după ce unul dintre șoferii implicați în eveniment a fost atacat de celălalt participant la trafic – o femeie, dar și de către soțul acesteia.

Incidentul avut loc în seara de 15 martie, în jurul orei 19.00, în Galați, când victima se deplasa cu autoturismul de serviciu, iar la intersecția străzilor Victor Vâlcovici cu Oțelarilor a observat un autoturism oprit neregulamentar și s-a angajat în depășirea acestuia. Când să treacă de el, o femeie a deschis ușa mașinii oprite, fără să se asigure, și a lovit autoturismul aflat în mișcare.

Conducătorul auto a oprit să vadă ce daune au fost produse, dar când a coborât din mașină s-a trezit sub o ploaie de palme. La fața locului a ajuns și soțul femeii, care era peste drum să își cumpere covrigi și a început și el să îl lovească cu un cablu de telefon, peste față.

În urma unui apel la 112, la fața locului, pentru aplanarea conflictului au fost trimiși jandarmii, iar cei trei au fost conduși la sediul secției de poliție. Aici, pe numele celor doi soți, în vârstă de 41 ani și 36 ani, au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire și alte violențe.”

Cercetările sunt continuate de către IPJ Galați.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.