Bărbat cu gâtul tăiat, adus la urgența spitalului din Galați

0
804
Imagine cu rol ilustrativ

Medicii gălățeni au alertat Poliția, după ce, la unitatea de primiri urgențe a fost adus un bărbat cu gătul tăiat. Se întâmpla pe data de 19 august, în jurul orei 23.15, când polițiștii de la Secția 3 Poliție Galați au început cercetările.

Oamenii legii au mers imediat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Galați, care ar fi fost agresat de persoane necunoscute, în timp ce se afla pe strada Combinatului, din zona ”Viaduct”.

În urma activităților investigative, procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați și polițiștii Serviciului Investigații Criminale au stabilit că, în seara de 19 august, aflându-se în zona mai sus menționată, acesta ar fi încercat să agreseze fizic un bărbat, în ajutorul căruia au intervenit mai multe persoane. Una dintre acestea, un bărbat, de 30 de ani, i-ar fi aplicat victimei o lovitură de cuțit în zona gâtului.

Polițiștii au identificat și celelalte persoane care au participat la incident (trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani), toți patru fiind depistați în cursul zilei de ieri, pe raza localității Cuza Vodă, din județul Brăila.

Întrucât, în urma examinării medico-legale, s-a constatat că victimei i-a fost pusă în primejdie viața, fapta a fost încadrată juridic ca tentativă de omor.

Cei patru bărbați, cercetați pentru tentativă de omor, respectiv complicitate la tentativă de omor, au fost reținuți de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.