Răzvan Filipescu și Mircea Dobre de la Pro România doresc o dezbatere publică cu candidații la Primăria Constanța și CJC

0
156
Conferință susținută de candidații Pro România. FOTO Loredana MIHAI

Reprezentanții grupului PRO România Constanța au susținut o conferință de presă, vineri, 21 august a.c., discutând despre alegerile locale din 27 septembrie și candidații la Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța.


La întrunire au participat, candidatul la Primăria Constanța, Mircea Dobre, candidatul la președinția CJC, Răzvan Filipescu, dar și Mihai Bobe, al treilea pe lista de candidați la Consiliul Local, propunerea pentru funcția de viceprimar.

Primul care a luat cuvântul a fost Răzvan Filipescu, care a declarat că îi invită pe Mihai Lupu PNL și Felix Stroe PSD, candidați la președinția CJC la o dezbatere pe proiecte concrete ce vizează județul Constanța.

“Agricultorii intră în incapacitatea de plată. Ce se va întâmpla cu județul Constanța. Eu vreau să știu de la Mihai Lupu și Felix Store, ce au făcut efectiv pentru a ajuta județul Constanța. La fel ca în domeniul agriculturii, la fel se întâmplă și în domeniul educației, sănătății. Guvernul nu spune nimic concret, toată lumea spune doar sloganuri. Hai să ne întâlnim toți trei, cu presa și să punem pe tapet proiecte, idei concrete”, a spus Răzvan Filipescu.

Nici Mircea Dobre nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Felix Stroe.

“Eu cred că este momentul la Lucovid Orban să se ducă într-o sală de clasă, împreună cu colegii lui și să simuleze ziua alegerilor locale, pentru că este prea disperat ca aceste alegeri să aibă loc. Dar înainte de alegeri, va începe școala, ce soluții au ei? Nicio soluție nu are Guvernul. Așa și la Constanța, doar la cafea, la blaturi politice? Felix Stroe și prietenii lui și nu numai”, a spus candidatul Pro România la fotoliul de primar.

Acesta a mai spus că Decebal Făgădău a confiscat sigla Constanței pentru a-și anunța candidatura și colegii, echipa, dar în spatele acesteia sunt declarații politice, nicidecum ce țin de administrație.

Totodată acesta a spus că cel mai mult îl interesează scaunul președintelui Consiliului Județean, pentru că acolo, spune el, se iau deciziile majore.

Pro România susține o conferință de presă!

Publicată de Focuspress pe Vineri, 21 august 2020

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.