Bărbat din Constanța retinut pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și lipsire de libertate

0
1564

Polițiști din cadrul Secție 4 au fost sesizați, vineri, 17 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, prin apel 112, cu privire la faptul că, o femeie și fiica acesteia de 13 ani ar fi fost agresate fizic de către soțul, respectiv tatăl minorei, împiedicându-le totodată să părăsească imobilul în care acestea locuiesc.

Deplasați la fața locului, pe strada Palas din municipiul Constanța, polițiștii au identificat un bărbat de 60 de ani, iar în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, în luna noiembrie a acestui an, împotriva acestuia a fost emis un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și încălcarea, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.