Șoferi beți sau fără permis, depistați pe șoselele din Constanța, Murfatlar și Comana

0
1077

Forțele de ordine constănțene au depistat în cursul zilelor de vineri, 17 decembrie a.c. și sămbâtă, 18 decembrie a.c., doi șoferi beți și încă doi șoferi ce nu dețineau permis de conducere în orașul Murfatlar, Constanța și în comuna Comana

Vineri, 17 decembrie a.c., în jurul orei 8.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe Calea Dobrogei din Murfatlar, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot vineri, un minor de 13 ani, care a condus un autoturism pe strada Oborului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Sămbâtă, 18 decembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism în comuna Comana, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot în ziua de sămbâtă, 18 decembrie a.c., în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.