Bărbatul care amenința că se aruncă de pe bloc, la Murfatlar, s-a ales cu dosar penal

0
314
Foto: Focus Press

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați, luni, în jurul orei 09.55, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că un bărbat ar amenința cu incendierea unui bloc de locuințe.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii constănțeni (adjunctul – Ordine Publică al I. P. J. Constanța, șeful Poliției orașului Murfatlar și o echipă cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J Constanța).

Polițiștii au găsit persoana în cauză, un bărbat de 42 de ani, din Murfatlar, urcată pe blocul de locuințe, aceasta amenințând că se va arunca în gol și că aruncă în aer o butelir, dacă nu va veni un procuror sa discute cu el.

Totodată, la adresa indicată s-au deplasat și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea cu o autoscară de la Detașamentul Medgidia.

În urma negocierilor purtate cu polițiștii constănțeni, bărbatul în cauză a intrat în locuinţa sa, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații de specialitate.

Polițiștii au stabilit faptul că pe numele acestuia fusese instituită măsura carantinării la domiciliu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la gestul persoanei în cauză.

D.A.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.