Restricții totale de trafic pe străzile Constantin Brătescu și Griviței!

0
281

Restricții totale de trafic rutier pe străzile Constantin Brătescu și Griviței, pentru asfaltarea carosabilului!

Primăria Municipiului Constanța continuă procesul de reabilitare a zonei carosabile pe arterele rutiere adiacente străzii I.G. Duca. Carosabilul decopertat este recondiționat cu asfalt.

Marți, 30 martie a.c., se vor executa lucrări de asfaltare pe strada Constantin Brătescu, tronsonul delimitat de străzile Avram Iancu și I.G. Duca, după ce săptămâna trecută s-a modernizat infrastructura rutieră pe strada Avram Iancu. Traficul rutier va fi restricționat total, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

Lucrările de asfaltare vor continua și miercuri, 31 martie a.c., cu restricții totale de trafic rutier în prima parte a zilei.

În cea de-a doua parte a zilei, se va asfalta carosabilul pe strada Griviței, porțiunea cuprinsă între străzile I.G. Duca și Jupiter, circulația autovehiculelor fiind restricționată total pe sectorul de drum pe care se intervine.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.