Bătaie între membrii partidelor politice, la Cernavodă! Câte dosare au întocmit polițiștii pentru încălcarea legii electorale

2
2176
Primăria Cernavodă. FOTO Cătălin SCHIPOR

De la începutul campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie și până la data de 8 septembrie, polițiștii constănțeni au înregistrate 19 sesizări cu privire la activitățile circumscrise procesului electoral.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în 14 cazuri din numărul total au fost semnalate incidente privind afișajul electoral, fapt pentru care polițiștii au efectuat verificări, ulterior rezultatele fiind înaintate instituțiilor abilitate în vederea verificării și sancționării incidentelor electorale.

În celelalte cinci cazuri ce au ca obiect fapte penale de natură electorală, la nivelul IPJ Constanța au fost întocmite cinci dosare de cercetare penală.

În trei dintre cazuri este vorba de săvârșirea infracțiunilor de coruperea alegătorilor, unul la Năvodari și două la Cogealac.

De asemenea, există și un dosar de amenințare înregistrat la Murfatlar după ce un localnic a distribuit în mediul online postarea unui candidat, iar o altă persoană i-a răspuns cu amenințări.

Tot în contextul alegerilor electorale, la Cernavodă a fost înregistrat un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Aici, doi membri ai unor partide diferite -Partidul Neamul Românesc și Partidul Național Liberal, s-au împins și s-au lovit după ce s-au întâlnit întâmplător pe stradă.

Cătălin SCHIPOR

2 COMENTARII

  1. Alecu de la PNL ameninta si bate pe toata lumea din oras care nu e de acord cu talhariile PNL-iste. Singurii care au scapat sunt cei de la PSD, dar probabil intelege toata lumea de ce i-a “evitat” .

  2. Domnule Catalin Schipor! Cei doi nu s au intalnit “intamplator” pe strada ! Cel de la PNR era in fata sediului partidului sau iar cel de la PNL cu trupa au trecut pe acolo si l a strans de gat !!! Dosarul a fost inaintat Parchetului Medgidia sub nr ..etc etc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.