Bătrână din Mangalia, jefuită de două false angajate ale Direcției de Asistență Socială Mangalia

0
1904
Politia Mangalia - sursa foto- Mangalia News

După metoda detergentului, a pomenii și a altora de genul, escroacele au patentat o nouă metodă de a jefui vârstnicii. În Mangalia, o bătrână a rămas fără toate economiile strânse după ce a deschis ușa la două persoane care s-au recomandat a fi de la Direcția Asistență Socială.

Cele două au spus că au de făcut un sondaj, apoi i-au cerut victimei să le schimbe 100 de lei, iar după ce au văzut unde sunt ținuți banii i-au cerut și actul de identitate, ocazie cu care au sustras toți banii.

„Recent, in municipiul Mangalia, o doamnă in vârstă a fost jefuită in propria casă de două individe necunoscute, care s-au prezentat ca fiind angajate ale Direcției de Asistenta Socială. Ca urmare a acestui incident reprobabil, dorim să vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Activitatea echipei Asistență Socială Mangalia este suspendată până la data de 14 Octombrie inclusiv.

2.Orice actiune de teren a echipei Asistență Socială Mangalia este anunțată, in prealabil, pe rețelele de socializare, in ziarul Primăriei și pe site-ul www.mangalia.ro

3.Ori de câte ori colegii noștri se deplasează în teren, aceștia poartă legitimația de serviciu oficială, ștampilată și sunt îmbrăcați în cămășile albe cu sigla D. A. S. (Direcția Asistență Socială) sau poartă vestele galbene inscripționate cu “Primăria Municipiului Mangalia”.

4.Direcția Asistență Socială Mangalia se va adresa instituțiilor competente pentru rezolvarea cazului menționat anterior“, au transmis reprezentanții DAS Mangalia.

Victima nu se poate deplasa singură la sediul poliției din cauza vârstei și a problemelor cu vederea. Drept urmare, conducerea Direcției de Asistență Socială Mangalia va trimite o echipă care să o însoțească și să o ajute pe victimă.

Cătălin SCHIPOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.