Doi angajați ai Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară, infectați cu noul coronavirus. OCPI a sistat activitatea cu publicul

0
1365

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța a sistat activitatea de relații cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Constanța, în perioada 05.10.2020 – 06.10.2020. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că doi angajați al BCPI Constanța sunt infectați cu noul coronavirus COVID-19. În perioada următoare, cetăţenii şi partenerii OCPI Constanța pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară.

Conducerea OCPI Constanța a înștiințat Direcția de Sănătate Publică Constanța și a dispus dezinfectarea sediului BCPI Constanța situat pe str. Mihai Viteazu nr.2B, municipiul Constanta. Totodată, pentru a preveni și limita răspândirea coronavirusului, angajații BCPI care au intrat în contact cu persoanele infectate vor lucra de acasă în perioada următoare.

În perioada 05.10.2020 – 06.10.2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune exclusiv on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Constanța prin e-mail sau accesând site-ul www.ocpict.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Constanța sunt următoarele: Tel:- 0241.488.625 – TASTA 1 – BCPI Constanța, 0751.087.348, mail: ct@ancpi.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.