Baza de supraveghere a animalelor fără stăpân va fi reabilitată și modernizată

0
146

Primăria Constanța dorește achiziționarea serviciului de elaborare documentație tehnico-economică pentru Reabilitare și modernizare „Bază de supraveghere a animalelor fără stăpân” (studii de teren – studiu topografic, studiu geotehnic,  SF de obiectiv mixt, PAC, PT, DDE, CS, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor)”.

Astfel, se propune reabilitarea şi modernizarea Bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân din strada Câmpul cu Flori, nr. 11 , proprietate a municipiului Constanța. Proiectul de reabilitare şi modernizare trebuie să includă soluția optimă pentru ca obiectivul de investiții să corespundă standardelor superioare de calitate prevăzute de legislația sanitar-veterinară, dar şi să răspundă necesităților de funcționalitate având în vedere specificul acestuia de adăpost pentru animale.

Municipalitatea are în vedere asigurarea bunăstării animalelor pe perioada cazării acestora în adăpost, prin implementarea unui sistem de calitate superioară a spațiilor de cazare, a anexelor tehnice respectiv a celorlalte corpuri, astfel încât să se asigure exploatarea eficientă a obiectivului. Complexul va avea spații adaptate necesităților pentru funcționarea în parametrii specifici activității de gestionare a câinilor fără stăpân.

Prin implementarea proiectului se vor asigura:

– capacitate de cazare și întreținere a unui număr minimum de 400 de câini;

 – prevederea spațiilor auxiliare și anexele tehnice necesare desfăşurării activității de specialitate, conform normelor și reglementărilor în vigoare (corp postoperator, corp carantina, depozite hrană, depozit materiale, depozit cadavre, depozitare deșeuri);

 – prevederea unui corp administrativ și un corp medical adaptat unui astfel de complex, în conformitate cu legislația în domeniu.

Proiectul va include un corp pentru adăpost cuști, un corp postoperator, un corp pentru carantină și un corp administrativ/medical. Corpul administrativ va avea spații pentru birouri, vestiare, sală de primire public, iar corpul medical va include atât sala de consultații cât și pentru operații şi intervenții medicale.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte, până la data de 15.03.2021, conform prezentului anunț și a caietului de sarcini anexat pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro. Ofertanții pot solicita clarificări anterior depunerii ofertelor, pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro Potențialii ofertanți au obligația de a consulta anunțul de publicitate, publicat pe site-ul primăriei municipiului Constanța, în vederea verificării răspunsurilor la solicitările de clarificări, dacă va fi cazul.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.