Bibliotecă și spectacole în aer liber, în Parcul Arheologic

0
186

Primăria Constanța lansează festivalul „Constanța citește“, împreună cu Editura Litera, în cadrul Constanța Coffee Break.

Parcul Arheologic este spațiul perfect pentru relaxare, astfel că de sâmbătă și până la începutul lunii septembrie 400 de cărți, reprezentând o selecție de bestselleruri, enciclopedii și cărți practice pentru copii, adolescenți și adulți, vor fi la dispoziția constănțenilor.

Zona de lectură va fi amenajată cu 20 de șezlonguri și 40 suporturi mobile de etalare și prezentare a cărților. Mai mult, Decathlon România va pune la dispoziția celor prezenți numeroase fotolii puf, numai bune pentru relaxare totală.

În plus, festivalul va debuta sâmbătă, la ora 19.00, cu un concert susținut de Orchestra Concertino, coordonată de prof. Livia Tița Bibu. Elevii Colegiului Național de Arte „Regina Maria“ Constanța vor crea atmosfera perfectă pentru o seară de lectură.

Constănțenii vor avea parte apoi de un recital de poezie: „Poezia muzicii și muzicalitatea poeziei“, susținut de Mirabela Moroșanu și Daniela Cojan. 

Duminică, tot de la ora 19.00, va fi pusă în scenă piesa de teatru „Plata Birului“.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.