Bilanț în județul Tulcea: 376 de persoane se află în carantină, 120 sunt internate iar 502 au fost vindecate

0
655
Prefectura Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

În cadrul ședinței Grupul de Conducere al Comitetului Județean pentru Situații de Urgența, sâmbătă, 12 septembrie s-au discutat rezultatele acțiunilor legate de coronavirus din ultimele 24 de ore, cu accent pe rezultatele verificărilor efectuate ieri, 11 septembrie 2020 de echipele mixte de control în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase ale unităților de alimentație publică, potrivit unui comunicat al Prefecturii județului Tulcea.

În cadrul celor 44 de controale efectuate pe parcursul zilei de ieri, 11 septembrie 2020 de echipele mixte de control în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase ale unităților de alimentație publică au fost aplicate 25 sancțiuni contravenţionale cu o valoare cumulată în sumă de 10.200 lei în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor Covid 19.

La data prezentului comunicat 376 persoane se află în carantină la domiciliu. Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, 190 teste au fost efectuate ieri 11 septembrie 2020. Dintre persoanele testate până în prezent au fost confirmate 652 persoane care au fost internate pentru a primi tratament. De asemenea, au fost înregistrate și 30 de decese.

La această dată, 120 de persoane sunt încă internate sau izolate la domiciliu, din care 78 internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, Secția de Boli Infecțioase, 38 izolate la domiciliu, iar 502 persoane au fost declarate vindecate.

Tulcenii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență!Pentru corecta informare a populației vor fi publicate atât pe pagina oficială a Instituției cât și pe pagina de socializare buletine de presă ale Grupului de Comunicare Strategică precum și comunicate de presă locale ale Centrului Județean de Coordonare şi Conducere a Intervenției.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.