A spart geamul Casei de Cultură din Năvodari și a distrus jardinierele de flori; un individ s-a ales cu dosar penal

0
520
Sursa foto- Primăria Năvodari (facebook)

Un individ pus pe rele a reușit să atragă atenția oamenilor legii, la Năvodari, după ce a început să distrugă jardinierele cu flori din oraș. Bărbatul nu s-a oprit aici, ci a spart și un geam de la ușa de acces în incinta Casei de Cultură. A fost prins și identificat de către polițiști.

Într-un comunicat postat pe pagina de facebook a Primăriei Năvodari este explicată întreaga scenă:

“Un nou act de vandalism a avut loc în această dimineață când o persoană a distrus jardinierele cu flori din centrul orașului din zona Troița, a spart geamul ușii Casei de Cultură și a distrus elementele decorative de la intrare. Făptașul a fost prins imediat de un echipaj de polițiști locali și condus la sediul instituției, unde a fost solicitată și prezența reprezentanților Poliției Naționale pentru a se dispune măsurile legale.Primăria Năvodari constată cu regret intensificarea acestor acțiuni de distrugere a bunurilor orașului în ultima perioadă și face apel către cetățenii care sunt martorii unor asemenea fapte să apeleze imediat 112 sau la dispeceratul Poliției Locale Navodari 0241760307.

Nu am vrea să credem că aceste fapte sunt legate de campania electorală și de dorința unor candidați de a pune Primăria intr-o lumină nefavorabilă, la fel însă cum nu am vrea să credem că acesta este nivelul educației unor anumiți locuitori ai orașului! Este vorba despre bunurile orașului, iar distrugerea lor este considerată infracțiune și pedepsită cu amendă penală sau chiar închisoare“.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.