Individul care a împuşcat în cap un bărbat, în centrul Constanţei, a fost prins după ce a comis şi o tâlhărie

0
6176

Pistolarul care a tras în centrul Constanţei cu un pistol cu bile, nimerind în cap un bărbat, a fost prins! Acesta a comis, noaptea trecută, o tâlhărie.

Reamintim că scena cu împuşcăturile a avut loc pe data de 5 septembrie, pe strada Ștefan cel Mare din Constanța. Un apel la 112 a alertat autoritățile că, în urma unui conflict spontan, o persoană a tras cu un pistol, rănind un tânăr în zona capului. La fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii din municipiul Constanța, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul amenințându-l pe bărbatul în cauză, cât și pe fratele acestuia, cu acte de violență. Ulterior acesta a tras cu un pistol cu bile asupra lor, unul dintre frați fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

După comiterea faptei, agresorul a fugit.

Ce spun oamenii legii:

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, la data 5 septembrie a.c., acesta a amenințat cu acte de violență două persoane în timp ce se aflau pe strada Ștefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile și provocându-i leziuni traumatice și tulburând ordinea și liniștea publică. În cursul zilei de astăzi, agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța. Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor și s-a opus reținerii, a fost necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Totodată, în sarcina persoanei în cauză, polițiștii au reținut săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie a.c., în incinta unui imobil din municipiul Constanța, unde acesta ar fi smuls, prin violență, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane. În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. , urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.