Biletele pentru Untold Odyssey, la mare căutare. Camerele la 5.900 de euro de persoană sunt limitate

0
2281

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, lansează un concept nou de entertainment și le propune celor dornici de experiențe exclusiviste, de această data pe apă, Untold Odyssey – un festival organizat pe un vas de croazieră, în Marea Mediterana. Vasul de croazieră va străbate destinații de top de pe harta mondială a distracției – Roma, Ibiza și Barcelona. Line-up-ul va fi de excepție, iar la bordul vasului vor urca unii dintre cei mai mari artiști și DJ-i de pe glob, care au făcut show-uri memorabile la festivalul UNTOLD. Pentru acest nou proiect su fost vândute deja sute de bilete.

Untold Odyssey se va desfășura în perioada 9 – 13 iunie 2021. În cele cinci zile de croazieră, cei aflati pe vas vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii și experiențe care vor face din această călătorie, una memorabilă. Pe lângă experiența unei croaziere pe mare, Untold Odyssey va găzdui și 5 scene de muzică, de la EDM la techno și trance, zece restaurante incluse în tarif și 7 restaurante gourmet, zeci de baruri și zone de lounge, piscine, spa-uri, Aqua Park, săli de fitness, piste de alergare și de bowling, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazino, saloane de frumusețe, galerii de artă, o bibliotecă și magazine de lux.

Pasagerii au la dispoziție patru tipuri de pachete de călătorie: Rhapsody Class, Charmed Class, Euphoria Class și Elysium Class. În funcție de pachetul ales, participanții pot avea acces la piscină privată, terasă la soare sau la cine private cu artiștii preferați.

Prețurile sunt destul de mari, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe oameni să își achiziționeze bilete. Categoria Rhapsody Class cu prețuri de la 1.490 de euro de persoană este deja sold out. După acesta urmează Charmed Class – 2.090 euro de persoană, Euphoria Class – 3.490 euro de persoană și Elysium Class – 5.900 euro de persoană, iar site-ul de rezervări ne anunță că valabilitatea acestei camere este limitată.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.