Bișnițar cu renume din zona Abator, prins în flagrant de către polițiștii locali

0
722
„Comerciantul“ a fost lăsat fără țigări. FOTO Primăria Constanța

Bișnița cu țigări de contrabandă nu a dispărut din municipiul Constanța. Un echipaj al Poliției Locale Constanța au depistat în flagrant un „recidivist“ al acestui tip de comerț.

În urmă cu câteva zile, polițiștii locali au depistat, în zona Abator, un bărbat în vârstă de 46 ani care oferea spre vânzare 40 pachete de țigări marca „Fast“, netimbrate, susceptibile că ar proveni din contrabandă și care necesită plasarea sub un regim vamal.

Pe numele acesteia au fost întocmite actele de constatare, sub aspectul stabilirii existenței infracțiunii de contrabandă, documente care vor fi predate Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța împreună cu pachetele de țigări, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Individul în cauză nu se află la prima abatere de acest gen. În ultimii doi ani acesta a fost depistat de mai multe ori, în zona Abator, în timp ce oferea spre vânzare țigări netimbrate.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.