ENEL recunoaște că la Năvodari au fost fluctuații de tensiune și invită cetățenii să completeze formulare pentru despăgubiri

1
5305
foto cu rol ilustrativ

Locuitorii de pe mai multe străzi din orașul Năvodari s-au confruntat marți, 16 martie, cu lipsa curentului electric. Problema a persistat ore bune, timp în care s-au înregistrat și fluctuații, năvodărenii reclamând că li s-au stricat, cu această ocazie, electrocasnicele.

Contactați pentru un punct de vedere, reprezentanții E-Distribuție Dobrogea (ENEL) au precizat că în data de 16 martie, în intervalul 9:00 – 17:00, în perimetrul străzilor Albinelor, Albatros, Meduzei, Egretei, Delfinului din Navodari a fost anunțată o întrerupere programată pentru lucrări de modernizare la postul de transformare ce deservește zona”.

Pe parcursul lucrărilor, susțin reprezentanții E-Distribuție, “în urma unei defecțiuni, au existat fluctuatii accidentale de tensiune, cu impact asupra clientilor”. “Regretăm disconfortul resimțit de clienți și îi asigurăm că respectăm reglementările în vigoare (Ord. 177/2015) privind acordarea despăgubirilor aferente aparatelor electrocasnice deteriorate, ca efect al unor supratensiuni accidentale produse din culpa operatorului de reţea.Clientul semnalează incidentul ce i-a afectat aparatura electricasnică și cere despagubiri printr-o solicitare scrisă, în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la data apariției supratensiunii accidentale. Solicitarea de despăgubire poate fi transmisă prin orice orice canal de comunicare scris către furnizorul de energie electrică, urmând ca operatorul de rețea să analizeze și să răspundă pentru fiecare solicitare în parte. Toate informațiile privind acordarea despăgubirilor le regasiți pe site-ul Enel accesând acest link”, au mai precizat, la solicitarea Focus Press, reprezentanții E-Distribuție.

A.C.

1 COMENTARIU

  1. Nu doar s a recunoasca s a ia masuri ,s a stabilizeze tensiunile ” lucreaza cu tensiune maxima 240v chiar si peste Enel este o firma ,in care am lucrat ,si stiu ce vorbesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.