Bloc de 10 etaje în Eforie Nord: iată cine construieşte

0
516

În stațiunea Eforie continuă proiectele de dezvoltare în domeniul imobiliar, iar mai mulți investitori aleg sudul litoralului pentru astfel de proiecte, chiar și în acest context pandemic. Societatea Dami Trans SRL va edifica un imobil în regim de înălțime de 10 etaje în localitatea Eforie Nord.

Amplasamentul va fi situat pe strada Griviței SIND- lot 4 +lot 5 + lot 6 + lot 7 iar proiectul cu pricina vizează construirea unei clădiri cu apartamente de vacanță în regim de înălțime Sp(t)+8-0 Etaje+E10R.

Pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Constanța este postat un anunț public destinat publicului interesat privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului de pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul: Dami Trans SRL, cu sediul pe  str. Soveja, nr. 61, bl. 55, parter, ap. 2, municipiul Constanța prin Chere Adam  în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Firma supraetajează un bloc de 6 etaje şi în Constanţa

Precizăm că această firmă investeşte și în municipiul Constanța: la data de 15 martie Primăria Municipiului Constanţa a emis autorizaţia de construire cu numărul 372, care constă în: „Etajare imobil D+P+6E+etaj tehnic – locuinţe colective cu 20% din suprafaţa construită desfăşurată conform Legii nr. 50/1991, numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“. Amplasamentul este situat pe Bulevardul 1 Mai, numărul 20C în apropierea Bisericii ”Sfânta Maria”.

Societatea Dami Trans SRL a fost înființată la data de 23 noiembrie 2006 având sediul pe strada Soveja, numărul 61 bloc 55, scara A, apartament 2 din municipiul Constanța. Administratorii și asociații sunt Chere Adam cu 50% din capitalul social și Suflaru Stere cu 50% din capitalul social. Cifra de afaceri în anul 2019 a fost de 1 541 819 lei, profit net de 867 435 lei și datorii de 7 571 544 lei, cu un număr de trei angajați.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.