Mai multe străzi din cartierul Universitate vor fi asfaltate

0
90
Lucrări de asfaltare - Primăria Constanța

Cartierul Universitate este unul din cartierele nou dezvoltate în Constanța. Situat între lacul Siutghiol și bulevardul Aurel Vlaicu, cartierul a început să prindă contur acum câțiva ani când mai mulți investitori au decis să construiască blocuri de locuințe în zonă. Însă, așa cum s-a mai întâmplat și în alte zone din oraș, proiectele imobiliare au prins contur, oamenii s-au mutat în locuințe, dar infrastructura lăsa de dorit. Pentru ca și acei locuitori ai Constanței să beneficieze de străzi asfaltate și o calitate a aerului cât mai bună, municipalitatea a început demersurile pentru asfaltarea mai multor străzi.

Primăria Constanța a solicitat acordul de mediu pentru proiectul „Lucrari de construire aferente tramei stradale din Municipiul Constanța – cartier universitate – etapa I: strada Cuarțulului, strada Opalului, strada Safirului, strada Agatului, strada Ametistului, strada Perlei, strada Topazului, strada Smaraldului – faza S.F. si P.A.C”. Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din municipiul Constanța pe strada Unirii, nr. 23 şi la sediul titularului, Confort Urban S.R.L., cu adresa în municipiul Constanța, strada Vârful cu Dor, nr. 10. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, a fost emis certificatul de urbanism pentru lucrările de construire a tramei stradale din cartierul Universitate, iar cei de la Confort Urban lucrează acum la studii și avize. Prima etapă se va concretiza prin elaborarea unei hotărâri de Consiliu Local. Lucrările vor începe în decursul acestui an.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.