Bloc de 9 etaje în Mamaia Nord: investitorul este omul de afaceri Florin Cârstocea

0
1736

Curg investițiile în orașul Năvodari și Mamaia Nord, de la ansambluri rezidențiale de lux, până la imobile ”zgârie nori”. Asfel se va dezvolta această zonă, fiind foarte frecventată pe perioada sezonului estival, când mii se turiști aleg nordul litoralului românesc. 

Omul de afaceri Florin Cârstocea intenționează să ridice, prin societatea Grup Petrol Marin SA, un bloc de 9 etaje, în Mamaia Nord, pe terenul unde la finele anului 2019 a desființat mai multe clădiri. Astfel, autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru acest imobil. 

Agenția pentru Protecția Mediului a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ”Construire imobil P+8E+9E retras – Locuințe colective cu spații comerciale la parter la parter și imobil subsol-parcări auto”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Revenind la Florin Cârstocea, facem precizarea că acesta are un proiect și pe malul lacului Siutghiol, în care sunt implicați şi Virgil Călina și Virgil Lixandru, iar investiția constă în construirea unui nou complex de blocuri în Mamaia Nord.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.