Bosfor, Dolce Vita și Sofra, amendate din nou. Sancțiune record pentru un teren de sport

0
622
Foto Arhivă

Polițiștii au acționat și pe 1 aprilie pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile în vigoare privind limitarea răspândirii coronavirusului. Chiar dacă a fost ”Ziua Păcălelii”, amenzile aplicate sunt cât se poate de reale.

În acest context, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui restaurat de pe bulevardul Mamaia se desfășoară activități în spațiu închis, încălcându-se prevederile legale.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Totodată, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasa unui restaurant de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, se desfășoară activități în spațiu închis, încălcându-se prevederile legale. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că terasa restaurantului în cauză este împrejmuită cu pereți și acoperiș retractabili, care se aflau în poziția închis.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasa unui restaurant de pe bulevardul Tomis, se desfășoară activități în spațiu închis, încălcându-se prevederile legale. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că terasa restaurantului în cauză este împrejmuită cu pereți și acoperiș retractabili, care se aflau în poziția închis.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020.

SUrse neoficiale ne-au confirmat faptul că cele trei restaurante sunt: Dolce Vita, Sofra și Bosfor.

Polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unei baze sportive de pe strada Profesor Savu Timariu, mai multe persoane desfășurau activități sportive în spațiu închis (teren sintetic acoperit cu balon). Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.