Brick România dă undă verde la cumpărături

0
381
  • Conform prevederilor din HG 1161/25.10.2021 accesul în magazinele Brick este permis pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală, în baza certificatului verde
  • Pentru persoanele care nu dețin certificat verde, Brick pune la dispoziție Centre de comenzi amenajate în exteriorul fiecărei locații Brick

Compania Brick România anunță care sunt noille reguli de acces în magazinele din rețeaua proprie, în contextul restricțiilor stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și aprobate prin hotărâre de guvern. Astfel, accesul în magazinele Brick se face cu respectarea prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 1161/25.10.2021, cu certificatul verde care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală.

Totodată, pentru a putea acoperi cererile din partea tuturor clienților săi, Brick România oferă soluții și pentru persoanele care nu dețin un certificat verde. Acestea au la dispoziție Centre de comenzi amenajate în exteriorul fiecărei locații Brick, unde consultanți ai magazinului sunt pregătiți să ofere asistența și sprijinul necesare pentru cumpărături.

„Prin amenajarea Centrelor de comenzi, ne-am propus să venim în sprijinul clienților noștri care nu dețin la acest moment certificat verde. Procedura de lucru este una simplă și se realizează în doar câțiva pași: consultanții noștri vor prelua fiecare comandă în parte și vor pregăti produsele în cel mai scurt timp. După pregătirea comenzii, aceasta poate fi achitată de către client și preluată din același loc”, a declarat Oana Nechita, Director Executiv Brick România.

Clienții pot face de asemenea cumpărături și de pe platforma online a lanțului de bricolaj. Pe www.brick-romania.ro, pot fi comandate simplu și rapid produsele dorite. Fiecare client în parte va fi contactat telefonic ulterior de către un operator pentru confirmarea  comenzii și informații legate de livrare. 

Astfel, prin aceste măsuri Brick România se aliniază normelor de prevenție Covid-19 prevăzute de reglementările în vigoare, cu scopul de a prioritiza siguranța clienților și a angajaților, și în același timp oferă soluții de cumpărare pentru toți clienții săi, atât cei care dețin un certificat verde, cât și cei care nu au acest document.

Masca de protecţie, purtată corect astfel încât să acopere nasul și gura, este și ea obligatorie atât în incinta magazinelor, cât și spațiile exterioare acestora, precum parcări sau Centre de comenzi.

Noile reguli de acces în magazinele Brick sunt valabile pe toată perioada reglementată prin noua Hotărâre de Guvern nr. 1161/25.10.2021.

Despre Brick România

Brandul Brick este prezent pe piața dobrogeană de aproape 20 de ani. Înființat în anul 2002, magazinul Brick este un solid furnizor de produse universale folosite pentru construirea, întreținerea, amenajarea sau decorarea locuinței. Brick se adresează în special clienților persoane fizice, pentru proiecte de tip DYI, dar și dezvoltatorilor imobiliari pentru proiecte rezidențiale, oferind un portofoliu de 60.000 de articole din 16 domenii.

În ultimii trei ani, două noi magazine Brick au fost deschise. Compania constănțeană Brick este prezentă din anul 2017 și pe piața din sudul litoralului prin magazinul Brick Mangalia, iar în anul 2019 compania a inaugurat magazinul Brick Giurgiu. Politica de dezvoltare este sustinută și de cifra de afaceri în creștere. Pentru 2021, Brick România are în plan deschiderea unui magazin nou în Ovidiu (2 iulie), dar și finalizarea negocierilor pentru locații în Oradea, Satu Mare, Ploiești, Cluj și București. În prezent, echipa Brick România numără aproximativ 300 de angajați, număr care va crește odată cu noile magazine deschise.

Cu o politică de preţuri accesibile și reușind să mențină un raport excelent calitate-preț, echipa Brick și-a demonstrat angajamentul față de clienți, care au recompensat brandul cu fidelitatea lor, astfel că materialele cumpărate de la Brick sunt astăzi prezente în aproape fiecare casă din Constanța. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.