Bucureşteanul împotmolit pe plaja Saturn are deja 4 dosare penale de când a venit pe litoral: pentru droguri şi pentru conducere fără permis!

0
1433
Mașina a fost remorcată de pe plajă. FOTO FP

Bucureşteanul care a fost amendat pentru că a intrat cu maşina pe plajă, la Saturn, fiind nevoie de intervenţia unui buldoexcavator pentru scoaterea autoturismului, are şi trei dosare penale de când se află pe litoral!

Acesta a fost surpins, pe 13 iunie, dimineaţa, în Vama Veche, conducând cu permisul suspendat şi cu 0,11 alcoolemie, iar tot pe 13 iunie, după amiaza, a fost depistat tot fără permis şi cu cocaină!

Pe 20 iunie, în Constanţa, a fost prins, din nou, fără permis. Azi, 7 iulie, este a patra oară când este depistat fără permis, iar în total are 4 dosare penale!

Poliţiştii au propus reţinerea individului şi se aşteaptă, de câteva ore, decizia Parchetului Mangalia.

De precizat că Petre Ştefan B. are 43 de ani şi a fost, până acum două luni, angajat ca şofer la o televiziune din Bucureşti. El a avut permis de conducere până acum câteva luni, când i-a fost suspendat. De precizat că bărbatul circulă, în continuare, cu legitimaţia de presă în bordul maşinii, deşi… nu mai este angajat al respectivei televiziuni!

A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.