VIDEO. O parte din gardul cu care este împrejmuit terenul fostei “Case cu iederă” s-a prăbușit pe trotuar

0
168

Locuința situată pe bulevardul Ferdinand la numărul 13, vis-a-vis de Teatrul de Stat Constanța, cunoscută drept ”Casa cu iederă” a fost demolată în anul 2018. Potrivit actului de urbanism, acesta viza „Desființare imobil existent S+P+1E+terasă, cu respectarea avizului Direcției Județene de Cultură Constanța privind păstrarea subsolului existent“.

Clădirea istorică amplasată pe bulevardul Ferdinand, colț cu strada Mihai Viteazu era abandonată și într-o stare de degradare, proprietarul, cunoscutul afacerist Aras Nurgian a decis să demoleze imobilul, iar nici până în prezent nu se știe ce se va construi pe acel amplasament.

Terenul este împrejmuit cu un gard din panouri metalice, însă în cursul zilei de joi, 22 iulie a.c., un cititor a semnalat Focus Press de faptul că aceste panouri au căzut pe trotuar, fiind imposibil de tranzitat poza, după cum se observa și în imagini.

Deplasați la fața locului, reporterii Focus Press au surprins faptul că, ulterior panourile au fost legate pentru a evita o posibilă tragedie. Însă deși porțile au fost legat, prin lateral, oricine are acces pe amplasament.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.