Buletinele de vot vor fi depozitate la Palatul Copiilor

0
259
Saci cu buletinele de vot

La acest tur de scrutin, buletinele de vot nu vor mai fi depozitate la Instituția Prefectului – Județul Constanța. Biroul Electoral Central a luat această decizie deoarece ar fi nevoie de un spațiu mai mare pentru păstrarea acestora.

La finalul turului de scrutin pentru alegerile parlamentare, președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare din județul Constanța, cu sprijin celorlalți membri ai birourilor electorale, asigură introducerea în saci separați a buletinelor de vot întrebuințate și necontestate pentru Senat, respectiv a celor întrebuințate și necontestate pentru Camera Deputaților. Aceștia vor fi etichetați corespunzător și vor fi transportați, sub paza personalului Ministerului Afacerilor Interne.

De această dată, sacii cu buletinele de vot nu vor mai fi transportați, pentru a fi depozitați, la sediul Instituției Prefectului – Județul Constanța. Potrivit reprezentanților Prefecturii, era nevoie de un spațiu mai mare pentru primirea și depozitarea acestora, astfel că ei vor fi transportați, după închiderea urnelor și numărarea voturilor, la Palatul Copiilor.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.