Cafea gratuită pentru toți, mâine, 1 octombrie, la Frapperia, în centrul orașului

0
4372

Mâine, 1 octombrie, pentru a sărbători Ziua Internațională a Cafelei, constănțenii pot servi gratuit preparate din cafea la Frapperia, vizavi de Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“, pe strada Ștefan cel Mare.

Aproximativ 400 de miliarde de cești de cafea se consumă anual, în lume. În medie, o persoană care bea cafea consumă aproximativ trei cești și jumătate pe zi din băutura preferată. Una dintre ele o puteți servi gratuit mâine, 1 octombrie a.c., la Frapperia, lounge-ul urban de pe str. Ștefan cel Mare nr. 13.

Deschisă de puțin timp, locația vrea să sărbătorească Ziua Internațională a Cafelei oferind constănțenilor posibilitatea de a degusta, gratuit, orice preparat din cafea Costa pe care îl servește. Cafea de bună calitate, preparată în diverse feluri, pentru orice gust al consumatorului avizat sau nu, într-o locație cochetă și cosy, cu un design aparte și o atmosferă caldă, ce îndeamnă la prietenie și socializare având alături o ceașcă cu faimoasa băutură caldă și un croissant.

Un lounge urban cu mult bun gust, echilibrat, amenajat de designeri profesioniști, ce include într-o geometrie armonioasă zona integrată în care poți lua parte la întregul ritual realizat de barista, zonele de interconectare și suprafața destinată savurării întregii game de sortimente de cafea şi a băuturilor rafinate și hip, înconjurat de lumină naturală și culori calde. Aici poți servi și diverse alte răcoritoare, milkshakuri, cocktailuri, snackuri, croissante și pizza delicioasă.

Poți sta înăuntru sau afară, pe terasa interioară, ca să te bucuri de lumina soarelui blând de septembrie, pentru a rememora cu plăcere amintirile experiențelor inedite de peste vară.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.