Campanie de distribuire de tichete sociale, la Cernavodă

0
29

Primăria orașului Cernavodă reaminteşte că derulează campania de distribuire a tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020, finanțat din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane, în conformitate cu O.U.G 115/2020 și O.U.G 174/2020.


Pot beneficia de aceste tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde persoanele care beneficiază exclusiv de indemnizaţia socială ( 800 lei ) pentru pensionari sau alte drepturi prin legi cu caracter special, plătite prin case teritoriale de pensii și vârstă de minim 75 de ani împliniți.
Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru masă caldă pentru destinatarii finali în cadrul S.N.S.P.V.P.A. este de 180 de lei/lună.
Specificăm faptul că la data prezentă, cardurile nu sunt alimentate, acestea urmând a fi alimentate ulterior, pentru perioada septembrie 2020 – noiembrie 2020.
Pentru ridicarea tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde este necesară prezentarea actului de identitate și ultimului cupon de pensie.
Tichetele de masă caldă se distribuie la biroul Direcției de Asistență Socială din Cernavodă, str. Dacia nr. 5, după următorul program:
– Luni – Vineri: 09.00 – 16.00;

Informații suplimentare se pot solicita la numărul de telefon 0241 487147.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.