Campionatul olandez este la un pas de a fi stopat definitiv

0
236

Campionatul olandez, Eredivisie, este la un pas de a fi stopat definitiv. Asociația Olandeză de Fotbal a emis un comunicat de presă care nu prea lasă loc de interpretări.  „ Intenționăm să nu mai continuăm sezonul 2019/2020. Dar o decizie categorică vom lua abia după ce ne vom consulta cu UEFA. „ se arată în comunicat.

Guvernul olandez a extins interdicția evenimentelor majore până la 1 septembrie pentru a preveni răspândirea coronavirusului iar Federația Olandeză a reacționat imediat.

„ Ne doream să terminăm acest sezon pe teren. Dar este imposibil organizarea meciurilor fără suporteri. „ se mai specifică în comunicat.

Vineri Federația Olandeză de Fotbal va organiza o întâlnire cu toți reprezentanți cluburilor pentru a lua decizia finală. Între timp UEFA a anunțat astăzi că anumite campionate ar putea fi anulate „în cazuri speciale„.

După 25 de etape în Eredivisie Ajax și AZ Alkmaar sunt la egalitate de puncte, 56, dar despărțite de golaveraj. Campionatul Olandei a început pe 2 august 2019 și trebuia să își desemneze câștigătoarea pe 24 mai. Până la data amânării campionatului la meciurile din prima divizie au fost prezenți 4,229,375 de spectatori.

Eredivisie este singurul campionat din Europa, în acest sezon, cu o medie de peste trei goluri marcate marcate în fiecare meci.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.