Consultații GRATUITE pentru persoanele care suferă de afecțiuni dentare!

0
661

Județul Tulcea asigură urgențe stomatologice! Toți cei care au probleme stomatologice se pot adresa Spitalului Județean Tulcea, unitate care asigură urgențele stomatologice, dar și cabinetului deținut de Edent Dental SRL (maxim 4 pacienți pe zi).  Tot în judeţul Tulcea Unident Center întinde o mână de ajutor persoanelor care suferă de afecțiuni dentare și oferă consultații telefonice GRATUITE, indiferent dacă acestea sunt sau nu pacienți ai clinicilor. Această campanie se va derula până la redeschiderea clinicilor stomatologice și reintrarea în starea de normalitate.

Chiar și în acest context dificil, viața nu se oprește: afecțiunile medicale și simptomele asociate afecțiunilor nu dispar, oamenii au în continuare nevoie de suport din partea specialiștilor (chiar mai mult decât în condiții normale), suport pe care îl pot găsi cu greu în această perioadă.

De aceea, pornind de la noua realitate cotidiană, alături de specialiștii din cadrul clinicilor și centrelor noastre de radiologie dentară, Unident Center a luat decizia de a ajuta GRATUIT pacienții care suferă de probleme dentare, prin consultații telefonice.

”Inițial, am luat această decizie pentru a ajuta pacienții clinicilor, deoarece foarte mulți dintre aceștia erau sub monitorizare sau în plin proces de tratament. Cum varianta consultației era exclusă prin Ordonanță Militară, ne-am gândit să oferim o consultanță telefonică, ca alternativă. A doua zi de la anunțul făcut pe canalele noastre online de promovare, am primit zeci de solicitări din partea oamenilor, care își doreau o simplă părere medicală,  o soluție pentru durerile dentare sau pentru diferite alte afecțiuni  pe care le aveau. Așa că am luat decizia de a extinde serviciul și pentru cei care nu sunt pacienții clinicii”, menționează dr. Petronela Luca, manager general Unident Center.

În această perioadă 125 pacienți au primit recomandări sau rețete la Galați, 54 la Buzău și 82 la Tulcea. 

Cine poate beneficia de consultație telefonică gratuită?

  • Pacienții clinicilor Unident Center
  • Persoanele care suferă de afecțiuni dentare sau prezintă alte probleme dentare în această perioadă, care nu sunt pacienții clinicii, dar au domiciliul în Tulcea, Galați sau Buzău.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.