Candidatul Pro România, Mircea Dobre: “Am observat cum se plânge actualul primar cât de criticat este, câte a făcut pentru Constanța. Nu știu ce a făcut pentru Constanța, eu chiar nu știu… Ce a făcut de 10 ani?”

0
201
Mircea Dobre și Răzvan Filipescu, candidații Pro România. FOTO Cătălin SCHIPOR

Candidatul Pro România la funcţia de primar al municipiului Constanţa, Mircea Dobre, şi candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Răzvan Filipescu, au organizat, vineri, o conferință de presă, în cadrul căreia au prezentat încă un proiect pentru oraşul de la malul mării. Totodată, Dobre nu a ratat ocazia de a-l ataca dur pe actualul edil al Constanţei, precum şi pe ceilalţi candidaţi la primărie.

„Am observat că s-a făcut o horă a bocitoarelor a candidaților la Primăria Constanța, unde șeful bocitoarelor este actualul primar și candidat din partea PSD. Am observat cum se plânge cât de criticat este, câte a făcut pentru Constanța. Nu știu ce a făcut pentru Constanța, eu chiar nu știu… Ce a făcut de 10 ani?”, a spus Dobre, referindu-se la actualul primar. “Am văzut că a îngrijit cele peste 1,7 milioane mp de spațiu verde din Constanț.a Să mergem să filmăm pârloaga! Să vedem bătătura! Este chiar pe site-ul dânsului… Nu știu unde sunt acei 1,7 milioane mp. Aceleași bocitoare ne spun ce a făcut pentru educație și în urma ședinței din august a CL a dat 5 milioane lei la educație. Spune cât ai dat de la școli – am o informație, nu pot să divulg numele – la o școală care mai avea de cheltuit până la sfârșitul anului suma de 90.000 lei, i-au fost luați și apoi i-a dat 50.000 lei. Nu mai spune că dai tu 5 milioane, pentru că nu dai tu, că ești angajat la stat! Când o să aducă candidatul de la PSD bani de acasă pentru administrația locală, atunci mai stăm de vorbă, până una-alta să își revizuiască puțin declarațiile, că nu dă el de la el! (…) Dacă nu faci baze de pregătire sportivă degeaba faci arene, pentru că nu va avea cine să joace în ele. O să vedem ce haos o să iasă la Sala Polivalentă, acolo e o măcelărie, e sau a fost terenul unui șmecher ce a condus prin Constanța, că se face parcare, nu au dărâmat nu știu ce… Totul e pe forță și tot el este cea mai mare victimă și cea mai mare bocitoare. Să treacă la muncă! Nu la plâns. De 10 ani e plătit din taxele și impozitele pe care le plătim toți și n-a făcut nimic. Să muncească și să nu se mai plângă. Mi-am ieșit puțin din pepeni!”, a mai afirmat Mircea Dobre.

L.M.

Comandat de Partidul Pro România – Filiala Constanta

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod AEP 21200010

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.