Caragheorghe (USR): “Accesul în Peninsulă trebuie restricționat dar pe etape și cu măsuri pregătitoare, nu în stil cazon și fără nicio consultare cu cei pe care îi afectează în primul rând”

0
576
Dumitru Caragheorghe

Regulamentul de acces în Peninsulă intră în vigoare începând de luni, 15 noiembrie. “Proiectul de hotărâre a fost promulgat în ședința Consiliului Local din 31 august prin votul PNL și PSD”, atrage atenţia consilierul USR Dumitru Caragheorghe.

“Și acest proiect a fost introdus intempestiv, fără dezbateri reale, fără măsuri pregătitoare, cu un studiu de impact făcut doar pentru a fi bifat, cu desconsiderarea multelor probleme ale acestui regulament. Anterior ședinței, noi ne-am întâlnit cu locuitorii din Peninsulă, cu reprezentanți ai celor ce își derulează activități în acest spațiu, am ieșit în spațiul public și am cerut retragerea acestui proiect de pe ordinea de zi. Majoritatea PNL – PSD pentru susținerea proiectului se formase deja”, susţine consilierul USR, care adaugă că “accesul în Peninsulă trebuie restricționat dar pe etape și cu măsuri pregătitoare, nu în stil cazon și fără nicio consultare cu cei pe care îi afectează în primul rând”.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.