Carantina nu opreşte lucrările: mai multe străzi din Valu lui Traian, în proces de modernizare

0
934
Florin Mitroi, primarul localităţii Valu lui Traian

Comuna Valu lui Traian a intrat în carantină timp de 14 zile, începând de sâmbătă, 21 noiembrie a.c. urmare a deciziei luate la nivelul CJSU, având în vedere rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la mia de locuitori. Cu toate acestea, administrația locală își face în continuare treaba. În aceste momente mai multe străzi din localitate sunt în proces de asfaltare.

În momentul asta se lucreaza pe trei proiecte de infrastructură. Primul se desfășoară pe centura de sud a localității. Proiectul a avut finanțare prin Fondul Național de Investiții, însă după desființarea acestuia finanțarea a fost retrasă și prin urmare în acest an se va realiza doar asfaltarea pe strada Valul de Piatră.

„În ceea ce privește modernizarea infrastructurii rutiere locale, aceasta include investiții pe multe străzi din localitate si este finanțată prin AFIR axa 7.2. La acest moment se lucrează pe străzile Podgoriei (pat drum și rigolă), Mircea cel Bătrân, Teiului, Prieteniei și Plugarilor. Totodată, se mai fac lucrări și pe strada Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între strada Dimitrie Cantemir și strada Haltei, se execută montare borduri și executare trotuare. Pe acelasi tronson se fac racordurile pentru canalizare, urmând ulterior asfaltarea străzii. Aceste lucrari sunt făcute din bugetul local”, au precizat reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.