CARNEXPO GRILL 2022, cel mai mare eveniment gastronomic al anului în România, adus pe litoral de Asociația Patronală RESTO Constanța

0
670

Celui mai mare eveniment gastronomic al anului 2002, organizat în Romania, va avea loc la Olimp. Reprezentanții Asociației Patronale RESTO din Constanța își unesc forțele pentru CARNEXPO GRILL 2022, eveniment programat în perioada 5-6 mai, prin intermediul căruia vor promova educația gastronomica, produsele agroalimentare, gastronomia, vinurile, și, desigur, destinația litoral!

Asociația Patronală RESTO Constanța este partener strategic oficial al celui mai mare eveniment gastronomic al anului în România pe care îl aducem pe litoral! Mulțumesc pentru pâine și vin, Moara Veche Cumpăna și Crama Gabai! Despre Musset Resto · Lounge · Club, gazda întânirii noastre și “casa” vicepreședintelui RESTO, vestitul nostru italian Roberto Tortora, am scris și voi mai scrie, de fiecare dată, pentru că oferă, pur și simplu, una din cele mai frumoase atmosfere de restaurant de la noi“, susține Corina Martin, președintele de onoare la Asociația Patronală RESTO Constanța.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.